SÅ JÄVLA LESS!!

Okej sjukt dålig uppdatering från min sida men just nu bryr jag mig inte!!

Så jag har levt mitt liv under ett halvår nu ungefär, helt ok, allt är bra... JAG SKA PÅ JYJ-KONSERT I BERLIN!!! det är bra... Så jag gjorde ett inlägg på JYJ Sweden om att vi skulle kunna träffas innan konserten och eventuellt planera lite fangifts. ni vet presenter från fans. nåväl så det börjar med lite polkagrisar och torkat älgkött (vafaan?? det ska vara renkött puckon! XD)... så får ngn jävel för sig att vi ska ge dem en flaska Absolut Svea (=Vodka=sprit)...

SÅ grymt jävla onödigt!! jag fattar inte!! jovisst medlemmarna i JYJ fyller 26 nästa år... de är vuxna och som alla andra Koreaner så gillar de att dricka... Men ändå! vad ger det för jävla budskap?!?! "Hej det här är era svenska fans, vi gillar sprit"??? vaihelvete?? jag försökte prata mot det i flera minuter (inlägget översvämmar av kommentarer i denna stund!!) tills jag gav upp, om de så gärna vill ge sina idoler en flaska sprit, FINE! då får de göra det! men JAG ska INTE ge MINA idoler en flaska med vodka!! Jag tycker inte om alkohol, jag har många gånger funderat på ett liv som nykterist/vardagsnykterist. Det finns säker de som tycker att Alkohol är så himla kul. och det är skillnad på Alkohol och Alkohol. Vin och öl dricker man för smakens skull (vilket jag inte fattar för jag har konfirmerat mig (smakat vin) och druckit svagdricka (som öl fast så låg alkoholhalt så den nästan inte behöver nämnas) OCH DET ÄR INTE GOTT ^^) Vodka smakar väl inte så mycket??, det är ju ändå starksprit!!?????


Så jävla less!! jag orkar inte!! Stockholmare i all ära med sitt jävla "superior-tänk",  men det finns en gräns!

Jag funderar seriöst på att teleportera mig till dalälven just nu och spränga bort resten av Sverige som inte tillhör Norrland och se dem flyta bort ut i Atlanten. Vi har malm, vi har skog och vi har 75% av all vattenkraft, Sverige lever pga oss. Norrland är koloniserat land. Ja vi kör skoter och åker skidor. livskvalitet^2 jämfört med vad jävla sörlänningar verkar erfara som livskvalitet. 

Ok, ALLA som kommer söderifrån är inte sådana, men det är den bilden man får!
Ok nu måste jag gå och skriva en Norrlands-nationalistisk låt för nu är jag så jävla less.

Klart Slut och "."

RSS 2.0