Är det bara jag som tycker att det är SVÅRT att blogga?

Jaa det är så. det är precis så. Jag tycker aldrig att jag har något att skriva om. Plus att jag glömmer bort att blogga. Nu måste jag göra något åt saken. Ska nog lägga blogg.se som startsida, ingen dum idé.

Jag har lyssnat på JYJ (Jaejoong, Yoochun, Junsu) hela veckan. Det blir alltid så när artister släpper nytt. men det fantastiska som jag fick veta tidigare idag var att. JUNSU HAR SAGT ATT JYJ SKA TILL EUROPA! Förstå vad duktiga vi europeiska fans har varit och klagat på att en world tour inte är en world tour om man inte besöker europa ^^.
Det gör det ju inte riktigt officiellt bestämt än men... HAN har sagt det iallafall 0(^o^ )0 This made my day!!
Vi får se om det blir att boka biljetter till Tyskland, England eller Frankrike (helst inte Frankrike, jag kan inte franska -_-'). Jag peppar kanske i onödan men om det verkligen blir så att de kommer hit SÅ HAR JAG LAGT NER MIN ENERGI PÅ EXAKT RÄTT SAK! Ohhh... nä nu ska jag nog sluta...

jag skulle ju iochförsig kunna lägga till att JYJ har gjort en låt med självaste Kanye West. Jovisst det är häftigt och det kan bli startskottet för "global fame" MEN...:
1. med hjälp av tidigare erfarenheter så vet jag att amerikanska artister gör inte PR för overseas-sammarbeten (Asien-USA).
2. låten är inte jättebra
3. Koreaner är bättre på engelska jämfört med japaner och kineser, MEN det betyder inte att det är något de är BRA på (Jaejoong-fail).

OM JYJ har planerat att bli internationellt kända så behöver de egentligen bara söka nominering till EMA (European Music Awards), eller VMA (Video Music awards) eller vad som helst. Cassiopeia skulle rösta fingrarna av sig över hela nätet. Det är en snabb uträkning:
(800 000+800 000<X+ ett antal till) x 20<X fatta alla skulle typ rösta minst en gång varannan dag i en månads tid!

Skrev jag inte att jag sluta försöka Koreanisera min omivning??

Jaja nu blir det att gå och sova iallafall ^^
OYASUMINASAIIII~♥


Be the One - JYJ



Always Keep The Faith//

GOMENNASAAAAI

Förlåtförlåt för att jag har varit dålig på uppdateringen, men det blir liksom inte tid över 0(TAT)0
Det verkar som att jag får berätta om en awesome vecka istället för en åzum dag... INTE OK!
I alla fall så var det skolfoto idag. Jag trooooor att bilden blev bra... det är en känsla jag har har och jag får leva med det tills motsatsen bevisats ^^

Helgen kommer innehålla Plugg, plugg, spela på hornet och mer plugg. Jobbigt, men det man inte gjorde förr får man göra senare, så är det bara. *tittar på den fantastiskt gigantiska högen med gojjs som måste göras* och *suckar tugnt*

Jaja, lite pluggmusik på det då. Narsha - 'Bbi Ri Bba Bba Bba' (ooohhh, fantastisk titel ^^)


Jag ska bara meddela att jag lyssnar på allt möjlig för att plugga, den här gör en inte smartare. om det är någon som för en smart så är det Hatsune Miku - Challenge of pi (3000 digits). Fungerar extremt bra när man ska begrava näsan i matteboken och stanna där. Typ 10 minuter lång...   d( >.¤)



Always Keep the Faith~♥//

Changmin Power!!

Ja, det här inlägget försvann så jag får göra om det. tyvärr så är jag inte riktigt i samma sinnesstämning nu som då, men det är lätt fixat.

kollar på videon:


SÅ NU! CHANGMIN CHANGMIN<3<3<3<3<3!! För sju år sedan såg du ut som en vilsen liten pojke. En liten pojke iklädd en röd stickad tröja och som påminde om en koalabjörn. Du gosade med en katt i din första musikvideo och hade en sockersöt röst.

Men alla förändras, eller vad ska man säga?? Den kraftigaste rösten i hela Korea, eller? Och hans muskler O.O

ett ord räcker: WOW!!!

Men jag ska inte glömma dig Jaejoong<3


Så nu när jag har fangirlat färdigt så kanske jag får be så mycket om ursäkt för att mitt inlägg emigrerade och har bosatt sig någon annanstans.



//Always Keep the Faith ♥

RSS 2.0